DEUREN

Plaatsen van duurzame, veilige en hoogwaardige deuren

Klassiek en modern

Stevig

Duurzaam

Veilig

Wat wij doen

Plaatsen van duurzame, veilige en hoogwaardige deuren

Van klassieke tot moderne deuren

U kunt ons in uw woning alles soorten deuren laten plaatsen – van klassiek tot modern. Altijd willen we voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren van topkwaliteit plaatsen. Daarom kiezen wij voor deurpanelen van Frager-Fralu, dé referentie voor duurzame, veilige en hoogwaardige voordeuren in pvc en aluminium.

Stevige afwerking houdt uw deur duurzaam

Deuren zijn het meest gebruikte onderdeel van een woning. Daarom gaan wij voor deuren met een stevige afwerking en hoge veiligheidsgraad. Daarom zijn onze deuren standaard voorzien van drie, vijf of zevenpuntsloten met automatische tochtborstel. De scharnieren bestaan altijd uit driedimensionaal regelbare scharnieren die gelakt zijn in de kleur van het schrijnwerk.

 

Plaatsen van deuren in de Vlaamse Ardennen

Klassieke villa, stijlvol herenhuis of landelijke pastoriewoning … in de Vlaamse Ardennen vindt u ze allemaal. Vaak hebben wij de voordeuren en buitendeuren geplaatst. Onder meer in Brakel, Geraardsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem, Ninove, Herzele, Aalst en Denderleeuw. Wilt u een aantal referenties van deuren met eigen ogen zien? Geef ons een seintje en we nodigen u ter plaatse uit.