PVC Ramen

Pvc-ramen uit de beste kwaliteit

Beste kwaliteit

Verschillende kleuren en looks

Volledig volgens isolatienormen

Budgetvriendelijk, inbraakveilig en brandveilig

Wat wij doen

Pvc-ramen plaatsen: grote keuze én budgetvriendelijk

Deceuninck Preferred Partner

Pvc-ramen uit de beste kwaliteit

Onze pvc-ramen zijn uit de beste kwaliteit pvc van het merk DECEUNINCK.

Ze voldoen aan de CE-normen en zijn binnenin versterkt met gegalvaniseerd staal. Resultaat: u krijgt uiterst stabiele pvc-ramen voor uw woning.

PVC Ramen met de meest verschillende kleuren en looks

U krijgt bij ons een ruime keuze in kleuren. De keuze in RAL-kleuren voor pvc-ramen is sterk uitgebreid. Dat geeft u een grote stijlvrijheid.

Wilt u pvc-ramen kiezen met een aluminiumlook of houtlook? Ook dat kan. We begeleiden u met advies voor de allerbeste keuze voor uw nieuwbouw of renovatie.

Uitstekende U-waarde en isolatie met pvc-ramen

Pvc is van nature warmte-isolerend. Het meerkamersysteem garandeert u een uitstekende U-waarde. Hoe kleiner de U-waarde, hoe beter een raam isoleert en hoe lager de energiefactuur. Bovendien isoleren pvc-ramen zowel akoestisch als thermisch.

Budgetvriendelijk, inbraakveilig en brandveilig

Is budget voor u prioriteit nummer één? Dan bevelen we pvc-ramen aan. Een bijkomende troef is dat pvc-ramen inbraakveilig, brandveilig en gemakkelijk te onderhouden zijn.

We plaatsen pvc-ramen in en rond de Vlaamse Ardennen

Waar we onze pvc-ramen geplaatst hebben? Onder meer in Brakel, Geraardsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem, Ninove, Herzele, Aalst en Denderleeuw. Wilt u dat met uw eigen ogen zien? We geven u graag enkele adressen waar onze pvc-ramen staan.