Waarom je moet kiezen voor de aluminium ramen van Reynaers

22/04/2023

Populaire keuze

Aluminium ramen zijn altijd een populaire keuze geweest voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Een van de toonaangevende merken in de markt van aluminium ramen is en blijft Reynaers Aluminium. Hieronder geven we u een overzicht van enkele redenen waarom u voor Reynaers Aluminium ramen zou moeten kiezen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Reynaers Aluminium ramen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen corrosie en kan jarenlang meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten. De profielen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden, wat betekent dat ze niet zullen vervormen of barsten.

Veelzijdigheid in ontwerp

Een groot voordeel van Reynaers Aluminium ramen is dat ze in verschillende ontwerpen en afwerkingen verkrijgbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om ramen te vinden die bij de stijl en uitstraling van uw huis passen. Reynaers Aluminium ramen zijn verkrijgbaar in meer dan 400 verschillende kleuren, zodat u uw ramen kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak.

Energie-efficiëntie

Reynaers Aluminium ramen zijn ontworpen om een hoge mate van energie-efficiëntie te bieden. De profielen zijn thermisch onderbroken, wat betekent dat ze bestaan uit twee afzonderlijke aluminium delen die van elkaar zijn gescheiden door een isolatielaag. Dit voorkomt dat warmte via het raam verloren gaat, waardoor uw huis in de winter warm blijft en in de zomer koel.

Veiligheid

Reynaers Aluminium ramen bieden een hoog niveau van veiligheid en bescherming. De profielen zijn zeer stevig en kunnen worden uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen zoals inbraakwerend glas en meerpuntssloten. Dit biedt u extra gemoedsrust en vermindert de kans op inbraken.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Het materiaal is bestand tegen roest, corrosie en vlekken, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van beschadigde delen. Bovendien hebben Reynaers Aluminium ramen weinig onderhoud nodig, waardoor ze een goede keuze zijn voor drukke huishoudens.

kortom

Reynaers Aluminium ramen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, duurzaamheid, energie-efficiëntie, veiligheid en onderhoudsgemak. Door te kiezen voor Reynaers Aluminium ramen, krijgt u ramen van hoge kwaliteit die jarenlang meegaan en uw huis een moderne uitstraling geven.

Contacteer ons.

Wij zijn fabrikant van Reynaers Aluminium Ramen en Deceuninck PVC Ramen partner.

1 + 12 =

Adres

Geraardsbergsestraat 171
9660 Brakel

Ressegemstraat 129
9551 Herzele

showrooms open

Maandag t.e.m vrijdag.
Zaterdag op afspraak

Email

info@as-construct.be

telefoon

055 42 03 30

Openingsuren

Maandag
08:30-1200 / 13:00-17:00
Dinsdag
08:30-1200 / 13:00-17:00
Woensdag
08:30-1200 / 13:00-17:00
Donderdag
08:30-1200 / 13:00-17:00
Vrijdag
08:30-1200 / 13:00-16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
bevisual