ROLLUIKEN

Rolluiken plaatsen: uw bescherming tegen zon en inkijk

Opbouw, inbouw of voorzet

Verhoogde veiligheid

Waaier van kleuren

Handmatig of elektrisch

Wat wij doen

Rolluiken plaatsen die uw beschermen tegen zon en inkijk

Onze rolluiken, uw wooncomfort

Goede rolluiken houden zonnestralen, geluid en ongewenste bezoekers buiten. Ze beschermen uw privacy, dragen bij tot een goede isolatie van uw woning en spelen een belangrijke rol in de beschermende maatregelen tegen inbraak. Rolluiken plaatsen is vakwerk, want het moet tot op de millimeter nauwkeurig zijn om een vlot dagelijks gebruik te garanderen. Doe daarom een beroep op A.S. Construct. Want onze rolluiken verbeteren uw wooncomfort.

OPbouwrolluiken

Onze opbouwrolluiken hebben een modern design en robuuste bouw. Kies gerust de kleur van de kast en de lamellen, zodat het rolluik mooi past bij de stijl van uw woning. De rolluiken die we plaatsen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze harmoniëren met ramen in aluminium, hout en pvc. Pluspunt: een opbouwrolluik verhoogt de beveiliging van uw woning.

 

Inbouwrolluiken

Bespaar met onze inbouwrolluiken op uw budget. In de winter houden ze de kou buiten, in de zomer blijft het lekker koel binnen. Dat scheelt heel wat kosten voor verwarming en ventilatie. Onze rolluiken beschermen tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Daardoor hebt u nagenoeg geen kosten voor onderhoud van ramen en deuren. Bovendien zijn onze rolluiken gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze jarenlang meegaan.

  Voorzetrolluiken

  Onze voorzetrolluiken bieden een hoge mate van privacy, veiligheid en bescherming. Ze zijn warmte-isolerend, wat u een interessante energiebesparing oplevert. Welke voorzetrolluik past bij uw woning? Laat ons dat samen bespreken, want de keuze in bouwstijlen is groot – van klassiek tot modern.

  Waaier van kleuren voor de lamellen van rolluiken

  We stemmen de kleur van de lamellen altijd af op de kleur van het raamwerk. Voor elk type lamel is de keuze in kleuren groot. Ook de kast, geleiders en onderlat zijn vaak beschikbaar in het volledige RAL-kleurenpalet. We gebruiken niet alleen traditionele lak, maar ook structuurlak voor lamellen van rolluiken. De lak is krasvast en stoot water af. Resultaat: een zelfreinigend effect.

   Handmatige, elektrische en automatische rolluiken in de Vlaamse Ardennen

   In de bediening van onze rolluiken krijgt u de keuze: handmatig (met de hand of een lint), elektrisch (met een schakelaar, afstandsbediening of app) of automatisch (via een sensor, tijdschakelaar of app). Wilt u graag zien hoe een specifieke bediening van rolluiken verloopt? We hebben in en rond de Vlaamse Ardennen rolluiken mogen installeren in Brakel, Geraardsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem, Ninove, Herzele, Aalst en Denderleeuw.