Zonnewering

Kies voor zonnewering om de lichtinval te controleren

Controleer lichtinval

Doek of screen

Aluminium buitenzonwering

Schuifpanelen

Wat wij doen

Wij installeren zonnewering 

Renson ambassador

Kies voor zonnewering om de lichtinval te controleren

Te veel licht en te veel zon verstoort de comfortbeleving. Niet alleen in uw woning, maar ook erbuiten. Bijvoorbeeld op uw terras of balkon, en in uw veranda en tuin. Gelukkig kunt u die zonlichtinval controleren door een slim geplaatste buitenzonwering. U controleert de lichtinval en houdt de zonnestralen tegen.

A.S. Construct werkt voor zonnewering samen met de bekende leverancier Renson die zowel doekzonwering, aluminium buitenzonwering als schuifpanelen produceert.

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren.

Buitenzonwering van Renson geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Zo weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar.

Zonweringdoek of screen

Een Renson zonweringdoek of screen plaatsen creëert zonnebescherming en schaduw voor uw terras, balkon, tuin of vensters. De plaatsing en de kwaliteit van de doekzonwering zijn een belangrijke factor in de manier waarop u de intensiteit van de zonnestralen tegenhoudt, want het doek filtert licht en houdt zowel warmte als uv-stralen tegen. De sfeer onder het zonnescherm is afhankelijk van de kleurkeuze van het zonweringdoek.

Aluminium buitenzonwering

Wilt u voor de architectuur van uw gebouw een unieke look en esthetische meerwaarde? Spreek met ons over aluminium buitenzonwering. Er zijn tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld aluminium luifels.

Denk ook aan dynamische lamellen en dynamische klapluiken. In ons Belgische klimaat combineren ze een oplossing voor winter en zomer: ze beperken de lichtinval als de zon hoog aan de hemel staat en laten zonwinst toe in koudere maanden.

Schuifpanelen

Steeds meer verschijnen er zonwerende schuifpanelen aan gebouwen. De basis is een aluminium kader, dat verschillende invullingen heeft. Daardoor is het perfect mogelijk de lichtinval in de ruimtes te controleren. Ontstaat er risico op oververhitting, stoort het licht of wilt u meer privacy? Dan schuift u deze panelen manueel of motorisch voor de ramen.

Renson zonnewering
Renson zonnewering
Renson zonnewering
Renson zonnewering

Oplossingen op maat voor zonwering in de Vlaamse Ardennen

Wie in de Vlaamse Ardennen woont, weet dat we daar genieten van een wisselvallig microklimaat. Daarom zijn er soms zonneweringsoplossingen nodig voor horizontale ramen, schuiframen en hoekramen.
Bouwt of woont u in de omgeving van Brakel, Geraardsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem, Ninove, Herzele, Aalst en Denderleeuw? We bespreken met u de mogelijkheden voor meer wooncomfort dankzij een zonwering-op-maat.

Renson screen selector