VERANDA’S

We bouwen uw veranda of pergola op maat

Volledig op maat

Op maat van uw budget

Beste Materialen

Polycarbonaat of glas

Wat wij doen

We bouwen uw veranda of pergola op maat

Een pareltje van een veranda voor u

Als specialist in buitenschrijnwerk houden we ervan een veranda of pergola van a tot z te bouwen. U hoeft zich niet aan ons aan te passen, wij passen ons aan u aan. Want u moet een veranda en pergola krijgen die persoonlijk voor u ontworpen en gebouwd is. Geen veranda uit een doosje, wél een pareltje van een veranda.

Een veranda op maat van uw budget

A.S. Construct bouwt uw veranda volgens uw keuze en budget. We gaan samen aan tafel zitten, meten alles nauwkeurig op en kiezen de materialen die voor uw veranda- of pergolaproject het best geschikt zijn. 

De Beste materialen voor uw veranda

De dakconstructie bestaat altijd uit thermisch geïsoleerde aluminium met een polyamide strip. Voor de bekleding van het verandadak kiest u tussen glas of polycarbonaat platen:

  • Polycarbonaat is lichter en goedkoper maar minder doorzichtig dan glas.
  • Glas heeft een grotere U-waarde. Het creëert meteen een extra leefruimte die buiten naar binnen brengt.

Onze veranda’s worden steeds gebouwd uit Reynaers aluminium profielen

Veranda’s en pergola’s in de Vlaamse Ardennen

Waar beter dan in de Vlaamse Ardennen kunt u van het leven genieten in een veranda of pergola. Woont u in de buurt van Brakel, Geraardsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem, Ninove, Herzele, Aalst of Denderleeuw? Dan is het handig om met een verandabouwer uit de buurt te werken die topkwaliteit levert. We bouwen voor u de mooiste veranda of pergola, dat beloven we.