Poorten

De beste sectionale poort voor uw woning

Veiligheid voor uw wagen

Op uw maat

Naar uw keuze

Verschillende panelen en kleuren

Wat wij doen

Wij bouwen de beste sectionale poort voor uw woning

Sectionale poort: een veilig onderdak voor uw wagen

Hebt u in uw woning of gebouw een garage- of atelieruimte? Zorg voor een vlotte toegang en een perfecte afscherming dankzij een sectionale poort die altijd dienstdoet. Een poort behoedt uw wagen, motor of fietsen tegen de weersomstandigheden buiten. U hoeft buiten geen parkeerplaats te zoeken, want uw voertuig staat lekker binnen.

We stemmen uw sectionale poort af op uw eisen

Onze sectionale poorten beantwoorden perfect aan de behoeften van de veeleisende bouwer of verbouwer.
Met ons ruime aanbod van panelen, kleuren en designelementen hebt u alle mogelijkheden bij de hand om de poort samen te stellen in harmonie met uw wensen en de stijl van uw woning.

Hormann poort grijs
Hormann poort wit
Hormann poort Bruin
Hormann poort blauw

Een poort die altijd dienstdoet

De perfectie van uw sectionale poort beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk aspect, maar zit hem ook in de technische details, de afwerking en de uitzonderlijke aandacht die besteed wordt aan veiligheid. Zo moet u op elk moment van de dag kunnen rekenen op uw afstandsbediening en de werkingsmechaniek van uw poort.
Het spreekt voor zich dat we rekening houden met de beschikbare montageruimte. We stemmen de installatie af op de inbouwruimte, afhankelijk van de bouwsituatie.

Sectionale poorten Vlaamse Ardennen

A.S. Construct heeft als specialist in buitenschrijnwerk al heel wat sectionale poorten geplaatst in woningen en gebouwen in de Vlaamse Ardennen. Neem met ons contact op en we tonen u graag realisaties van sectionale poorten in Brakel, Geraardsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem, Ninove, Herzele, Aalst en Denderleeuw.